LajmeMaqedoniTopLajm

Studeniçan, procesi zgjedhor vijon nën masa kujdesi

Edhe në Komunën e Studeniçanit të gjitha vendvotimet janë hapur në kohë dhe procesi i votimit po rrjedh pa probleme. Në këtë komunë të drejtë vote kanë 16 200 persona.

Qytetaret shpresojnë se vota e tyre do të ndikojë në përmirësimin e ekonomisë.

Related Articles

Back to top button
Close
Close