LajmeMaqedoniTopLajm

Sindikata kërkoi nga partitë politike të prezantojnë ofertën para tyre

Sindikata për arsim, shkencë dhe kulturë (SASHK) sot kërkoi nga partitë politike që garojnë në zgjedhjet parlamentare të 15 korrikut, të prezantojnë programin parazgjedhor para anëtarëve të tyre.

“SASHK-u, në kuadër të Konfederatës së sindikatave të lira, fton gjithë partitë politike dhe koalicionet, që pretendojnë të marrin qeverinë, të vijnë dhe të prezantojnë programin e tyre para udhëheqjes së organizatës”, raportojnë nga SASHK-u.

Related Articles

Back to top button
Close
Close