KulturëLajmeMaqedoni

Shoqata e Shkrimtarëve “Oeneum” ndanë mirënjohje pronarit të Laor, Vullnet Murseli për kontributin e tij në në zhvillimin e kulturës dhe artit në vend

Shoqata Shoqata e Shkrimtarëve “Oeneum” – Tetovë  sot Vullnet Murselit, pronar i laboratorit LAOR Medica Lab   i kanë ndarë mirënjohje për kontributin e tij në në zhvillimin e kulturës dhe artit në vend, dhe sidomos për bashkëpunimin me shoqatën “Oeneum”.], shkruan Top24

“Sot, më 14 Mars 2023, z. Vullnet Murseli, pronar i laboratorit LAOR Medical Lab pranoi një pllakatë mirënjohje nga z. Daim Ilazi dhe zonja Behare Neziri nga shoqata Shoqata e Shkrimtarëve “Oeneum” – Tetovë për kontributin e dhënë në zhvillimin e kulturës dhe artit në vend, dhe sidomos për bashkëpunimin me shoqatën “Oeneum”. LAOR Medical Lab do të vazhdojë të kontribojë edhe më shumë në zhvillimin e mëtejshëm të kulturës, artit dhe arsimimit në Tetovë dhe rrethinë.”

Related Articles

Back to top button
Close
Close