LajmeMaqedoni

Rina Ajdari: Votova për një të ardhme të sigurtë në Europë

Kandidatja për deputet Rina Ajdari nga Fronti Europian ka shfrytëzuar të drejtën e votës.

Ajdari pas votimit ka ftuar qytetarët që sa më masovikisht të shfrytëzojnë të drejtën e votës.

“Le të jetë kjo një ditë feste kjo kohë e bukur, ti themi të gjithë bashkë Jo Rusisë dhe Po Europës”- ka shkruar Ajdari.

Ja postimi plotë

Votova për një të ardhme të sigurtë në Europë!

Bashkë me bashkëshortin tim dhe me familjen time sot shfrytëzuam të drejtën qytetare të votës së lirë dhe demokratike.

Le të jetë kjo një ditë feste kjo kohë e bukur, ti themi të gjithë bashkë Jo Rusisë dhe Po Europës.

Related Articles

Back to top button
Close
Close