LajmeMaqedoni

Përfundon ndërtimi i spitalit modular në Tetovë, Artan Etemi thotë se do vihet në shërbim të pacientëve me COVID19

Sot kanë përfunduar të gjitha punimet rreth kyçjes në rrjetin elektirk dhe të ujësjellsit në spitalin modularë në Tetovë, ku nga udhëheqësia e klinikës presin që edhe aty të vendosen pacientë të hospitalizuar me diagnozë pozitive në KOVID19. Ka mbetur vetëm motnitmi i mbështetjes së Oksigjenit.

” Sot kemi përfunduar procedurat për kzçjen në rrejtin elektrik, Uji tani më është lidhur. Duhej të hapej spital modularë para një muaj, por përshkak të procedurave për furnizime publike  dhe problemet me firmat ekzekutuese kemi mbetur mbrapa në lëshimin në përdorim të së njejtës.
Meqë tani po kyçet rryma në ditët në vijim do të angazhohemi në vendosjen e sistemit  të mbështetjes së oksigjenit. Nëse shkojnë punët sipas planit deri në fund të javës së ardhëshme spitali modularë do të jetë gati thotë Artan Etemi, drejtor ekonomik në spitalin Klinik të Tetovës.

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close