LajmeRajonTopLajm

Perandoria Osmane e lejoi Ismail Qemalin të shpallë pavarsinë, ata aritën në Vlorë me 26 Nëntor ndërsa shpallën të lirë më 28 Nëntor (FOTO)

Perandoria osmane kishte njohuri rreth orgnizimit të Ismail Qemalit për shpalljen e pavarsisë. Sipas dokumenteve të publikuara në OPINION thuhet se perandoria osmane në letër telegrafike theksonte të mbështetet ky organizim dhe të mos pengohet.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close