MaqedoniTopLajm

Pensionet e shtatorit do të jepen para kohe

Në seancën e sotme, Qeveria dolli vendim që më 28 shtator (e hënë) të paguhen pensionet në vlerë deri në 11,000 denarë, më 29 shtator (e martë) pensionet në vlerë prej 11,001 denarë deri në 14,000 denarë, më 30 shtator (e mërkurë) të paguhen pensionet në vlerë prej 14,001 denarë deri në 18,000 denarë dhe më 1 tetor 2020 (e enjtë) të bëhet pagesa e pensioneve në vlerë prej mbi 18,000 denarë.

– Qeveria rishikoi dhe miratoi Informacionin për pagimin e pensioneve për shtatorin e vitit 2020 dhe udhëzoi Fondin për Sigurim Pensional dhe Invalidor të Maqedonisë së Veriut që të paraqesë të dhënat për pensionet në bankat komerciale më së voni deri më 25 shtator 2020 që pensionistët të mund t’i marrin pensionet e shtatorit përmes bankomateve deri më 28 shtator 2020, në katër grupe”, informoi shërbimi për shtyp i Qeverisë.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close