LajmeMaqedoniTopLajm

Nxënësit nuk fillojnë mësimin, vazhdohet pushimi dimëror deri me 1 Shkurt

Shtabi i krizës në R.M së Veriut në seancën që ka filluar në orën 20:00 ka propozuar që mësimi të mos filloj por të vazhdohet pushimi dimëror deri më 1 Shkurt për shkak të rritjes së numrit të rasteve me Covid në vend shkruan TOP24.

Mbledhjen e shtabit të krizës e udhëhoqi kryeministri Kovaçevski ku morën pjesë Kryetari i komisionit për sëmundje ngjitëse dhe kryetarja e BNJVL-së Danella Arsovska.

Kryetari Karaxhovski arsyetoi propozimin rreth pasqyrimit të situatës me pandeminë me çka është konstatuar se vendi ndodhet në pikun e pandemisë dhe propozon që viti shkollorë të shtyhet ndrësa kërkoi nga prindërit që reptësisht tu përmbahen masave kufizuese kundër COVID-19 përcjellë TOP24.

Propozimi tani më i është dorëzuar qeverisë e cila pritet të vendos në seancën e saj e cila ka filluar në ora 21e30./ TOP24

Related Articles

Back to top button
Close
Close