LajmeMaqedoniTopLajm

Nga mesnata rriten çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE), miratoi vendimin, me të cilin rriten çmimet e shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 3,02 % në raport me vendimin e datës 6.12.2021.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUPER BS-98 dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) rriten për 2,00 denarë/litër, ndërkaq çmimi i shitjes me pakicë i ЕURODIZELIT (D-Е V) rritet për 1,50 denarë/litër.
Nga data 14.12.2021, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 73,00 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98 75,00 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V) 64,50 (denarë/litër)

Related Articles

Back to top button
Close
Close