LajmeMaqedoniTopLajm

Nesër arinë 24mi doza vaksinash përmes sistemit KOVAX

Nesër në mëngjes 28.03.2021 përmes aeroportit ndërkombëtar në Shkup pritet të arijë një dërgesë me 24.000 doza vaksina të AstraZeneka përmes sistemit KOVAX.

Dërgesën e parë të vaksinave kundër KOVI19 përmes sistemit KOVAX që pritet të arijnë nesër do të priten nga ministri i shëndetësisë Venko Filipçe dhe anëtarë të korit diplomatik të RMV, përfaqësues të Unicefit në RMV dhe zyra regjionale e KB.

Është planifikuar që dërgesa e parë e vaksinave përmes KOVAX mekanizmit të arijë në orën 07:55 të mëngjesit.

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close