LajmeMaqedoniTopLajm

Nënshkruhet Memorandum për investim në terminalin e gazit Alekxandroupolis

Në Qeveri sot do të nënshkruhet Memorandum për realizimin e projektit Terminal të gazit natyror Alekxandroupolis, sigurim të kapaciteteve të gazit natyror dhe qendrës së gazit Alekxandroupolis, bëjnë të ditur nga shërbimet qeveritare.

Gjatë nënshkrimit do ketë fjalime kryeministri Zaev, zëvendëskryeministri Bytyqi, ministry Bekteshi dhe drejtori ekzekutiv i Kopeluzos grup, Hristos Kopeluzos dhe zëvendëspresidenti i Gastrade, Kostits Sifneos.

Të pranishëm do të jenë dhe Bajram Rexhepi drejtor ekzekutiv i Resurseve nacionale dhe Vasko Kovaçevski president dhe drejtor gjeneral i Elektranave.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close