LajmeMaqedoniTopLajm

Në Kuvend deklarata solemne të prokurorëve të sapo zgjedhur

Në Kuvend sot jepen deklaratat solemne të prokurorëve të sapozgjedhur.

Anëtarët e sapozgjedhur të Këshillit të prokurorëve publikë sot do të japin deklaratë solemne para kryetarit të Kuvendit, Talat Xhaferi.

Deklarata solemne do të japin Faik Arsllani, Antonio Jolevski, Kole Shterjev dhe Fidanka Rajevska.

Related Articles

Back to top button
Close
Close