MaqedoniTopLajm

Bajram Rexhepi bashkë me z.Bekteshi sot në Ankara

Z.Rexhepi njoftoi sot përmes rrjetit social facebook ku u shpreh:

“Sot në Ankara, së bashku me ministrin e ekonomisë, z. Bekteshi, takuam ministrin e energjetikës, të tregëtisë, presidentin e unionit te sindikatave, homologun e operatorit të transmisionit të gazit- Botas, dhe disa takime të tjera të rëndësishme me kompani të interesuara për të investuar në vendin tonë. Vizitë e frytshme dhe në funksion të thellimit të bashkëpunimit në mes institucioneve tona”.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close