MaqedoniTopLajm

Ndarja e projekteve të projekteve infrastrukturore për 23 komuna nga programi TAV

Ndarja e projekteve të projekteve infrastrukturore për 23 komuna nga programi TAV ✅
Sot komuna e Tetovës përfitoi mjete në vlerë prej 42.6 milion denarë, për ndërtimin e bulevardit Blagoja Toska! 🍒🍰
Mjetet janë siguruar me vendim të qeverisë së RMV, përmes ridestinimit të buxhetit të paraparë për ndërtim të aeroportit të Shtipit nga operatori TAV.

Vlen të rikujtojmë se komuna e Tetovës pasi bëri regjistrimin e pronave përgjatë trasës së bulevardit, gjithashtu ka kryer edhe shpronësimin e tyre. Me nënshkrimin e kontratës për realizimin e punëve ndërtimore shumë shpejt do të fillojë prishja e objekteve dhe ndërtimi i bulevardit Blagoja Toska.
Me këtë realizojmë një nga premtimet dhe projektet më të rëndësishme për Tetovën dhe qytetarët e saj!

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close