LajmeMaqedoniTopLajm

Muhabete tetovarçe / Okupimi i Tetovës në tre pamje .Vërtejtet,vërtejtet..

Pamje 1 okupimi

Tetova kujt nuk ia dha votat çe 40 vjet do thojm kohna demokracie.Ene PPD-së,ene PDSH-së,ene BDI-së,ene ASH-së,ene AA-së,ene Besës …ene asnjanja nuk ja ktheu me poste emnimesh tetovarësh simbas përqindjes së votave të mara në 6.Në zgjedhjet e parafundit në 2017 Meri votat në Tetovë mule huxhum në Shkup,e Gostivar ala ma keç në Kërçovë e Kumanovë BDI kah tre ministra ato në Shkup,Gostivar,Shkup e Kumanovë ,voto LSDM,etj.Vaki partish shiptare.Ene PPD e PDSH bënin nisoj ama paketimi ndryshe dikur .Gje me datë 26.-7.2020 u protestu në Shkup nga koalicioni ASH -AAA për vjedhje votash … Në protestë full me Tetovarë bile ene me familje,asni folës nderi në protestë pi Tetove …???Lëshim …JO! Filloi…Mbetet Besa në lojë …O ju të Besës krejt deputetët i morët në Tetovë …ene ju …

Pamje 2 okupimi

Shpija ,pra objekti i Bashkisë së Tetovës ,është vërtetë interesant si pronë.Pi komunizmi mbeti hashër-nashër .Do kate i ka dhe do zyra i menaxhon Tutti por do zyra i kan me Letër pronsie si prona njësi rajonale të ministrive të ndryshme të qeverisë së RMV .Pra shumë qytetarë të Tetovës i përzijnë matematikat për problemet brenda këtij objekti posaçërisht lidhur me pastërtinë dhe mirmbajtjen …Po këto njësi nga ministritë rajonale,a nuk kanë be kontrolla të brendshme që të meren me ruajtjen për imazhin e tyre.Fajtja be TETOVO … ala edhe më keç rallë janë në vendet e punës,për tu kërku sqarim .Në fund të ditës të gjitha këto i fakturohen Tuttit pa vend …Trajmin vrae ama hakun mos ja ha ..qytetarët më shkruajnë dhe më dërgojnë sireta

A parkingi përjashta për biciklla bosh

Pamje 3 okupimi

nuk ka …Tetova vuan për të rrinjtë që u shpërngulën dhe gurbetçarët që nuk erdhën simjet…Në Tetovë si ka najs do mbeten vetëm partiakët dhe familjet e tyre…

Related Articles

Back to top button
Close
Close