MaqedoniTopLajm

MPB: Dy incidente zgjedhore në Kërçovë dhe një në Tetovë

Procesi i votimit nga fillimi e deri tani zhvillohet qetë dhe pa probleme, njoftoi zëdhënësi i MPB-së Toni Angellovski. Deri tani, siç njoftoi nuk kanë raportime për prishje të rendit dhe qetësisë publike. Kanë regjistruar vetëm tre ngjarje, dy prej të cilave janë në territorin e Kërçovës dhe një në Tetovë. Një person i arrestuar në Kërçovë, pasi ka grisur vletëvotimin pas shfrytëzimit të të drejtës së votës dhe ndaj tij do të ngritet kallzim përkatëse. Rasti i dytë në Kërçovë, thonë nga MPB ka të bëjë me fotografim të fletëvotimit.Në tetovë, nje qyatetare ka tentuar të votojë pa dokument identifikimi.

Related Articles

Back to top button
Close
Close