MaqedoniTopLajm

Ministri Hoxha vizitë fshatin Cënilishtë,ja detajet:

Gatë ditës së djeshme në hapjen e pikës grumbulluese të duhanit në fshatin Cërnilishtë dhe vizita e duhanprodhuesve të fshtrave Debresht dhe Zhitosh të Komunës së Dollnenit si dhe deklarata ime në Kombinatin e duhanit në Prilep.
———-
Во текот на вчерашниот ден на отворањето на откупните пунктот на тутун во село Цернилиште и посетата кај тунопроизводителите во селата Дебрешт и Житоше Општина Долнени и мојата изјава во Тутунскиот комбинат Прилеп.

shkroi Hoxha në profilin e tij në facebook.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close