LajmeMaqedoniTopLajm

Ministri Hoxha se ka ndër mend të ndalet: Takon sindikatëne policisë pyjore dhe federatën e gjuetisë

Në hapsirat e ministrisë së Bujqësisë dhe pylltarisë ministri Arjanit Hoxha ka pritur sot në takim Federatën e gjuetarëve dhe sindikatën e policisë pyjore. Këtë  e ka bërë të ditur ministri Hoxha përmes profilit të tij nëFB. Hoaxha pas marjes së detyrës në mënyrë aktive ka vazhduar takimet me të gjithë ata që preken nga kjo ministri duke treguar gadishmërinë e tij për tju dalë në ndihmë.

Postimi i plotë i Arjanit Hoxhës!

Në hapësirat e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave realizova takim me federatën e gjuetisë dhe me sindikatën e Policisë Pyjore.
Në këto takime diskutuam për aktivitetet aktuale dhe natyrisht do të vazhdojmë të bashkëpunojmë në të njëjtin nivel në të ardhmen.

Related Articles

Back to top button
Close
Close