MaqedoniTopLajm

Ministri Hoxha realizon takim me përfaqsues nga Asociacioni Maqedonas të Përpunuesve

Hoxha u shpreh përmes një statusi në facebook ku njoftoi:

Në ambientet e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonominsë së Ujërave realizova takim me përfaqësues nga Asociacionin Maqedonas të Përpunuesve.

Diskutuam për situatën aktuale në prodhimin bujqësor dhe shitjen e produkteve në tregjet e huaja. Në këtë takim u theksua nevoja për takime më intensive me qëllim të kapërcimit të të gjitha sfidave të krijuara nga pandemia globale.

MBPEU ndjek situatën dhe në bashkëpunim me Asociacionin Maqedonas të Përpunuesve do ta ndërmerrë aktivitete të përshtatshme në zhvillimin e prodhimit bujqësor vendas.
———-
Во просториите на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство одржав средба со претставниците на Македонската Асоцијација на преработувачи.

Зборувавме за состојбите во македонското земјоделско производство и пласманот на производите на странските пазари. Беше истакната потребата за поинтензивни средби со цел надминување на сите предизвици во услови на светска пандемија.

МЗШВ ги следи состојбите и во соработка со Македонската Асоцијација на преработувачи ќе преземе соодветни активности во развојот на македонското земјоделско производство.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close