LajmeMaqedoniTopLajm

Ministri Hoxha, 22 milion euro investim në Kumanovë

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha ka kumtuar përmes profilit të tij një lajm të madhe për banorët e Sllupçanit. Qeveria do të investoj mbi 22milion euro në ndërtimin e digës për lumin e Sllupçanit.

Më poshtë keni statusin e ministrit Hoxha:

Me propozimin e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave kaloi në Qeveri informata për t’u aprovuar procedura e tenderimit disa vjeçar për ndërtimin e digës “Lumi i Sllupçanit”. Investimi duhet të realizohet brenda 4 viteve me një vlerë totale prej rreth 22 milion euro. (1.342.000.000 den).
Ky është investimi më i madh kapital që do ndodhë ne Komunën e Likovës me çka pritet zgjidhje e plotë e problemit me ujë të pijshëm dhe ujin për ujitje të tokave bujqësore!

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close