LajmeMaqedoniTopLajm

Me ndrimin e orës ndron edhe vakti i syfirit dhe iftarit, besimtarët të bëjnë kujdes

Pa më pak se një orë sonte me 26.Mars ndryshon përllogaritja e kohës nga ajo dimërore në përllogaritjen verore të kohës dhe kjo ndodhë pikërisht në muajn e shenjtë të Ramazanit dhe si e tillë mund të krijoj paqartësi te besimtarët, shkruan Top24

Me ndryshimin e përllogaritjes së kohës ndryshon edhe vakti i syfirit që nga dita e sotme më 26 Mars, përllogaritja e syfirit shtyhet për një orë dhe syfiri i sontëm përfundon më 4: 49 minuta ndërsa koha e iftarit shtyhet për në orën 19:01 minutë.Top24

Related Articles

Back to top button
Close
Close