LajmeMaqedoniTopLajm

Më ftohtë në Kodër të Diellit, më ngrohtë në Gjevgjeli

Drejtoria për Punë Hidrometeorologjike njofton sipas matjeve të realizuara sot në ora 07:30, Sot temperatura më e ulët në vendin tonë është regjistruar në Kodër të Diellit dhe në Lazaropole, temperaturë prej -2 gradë Celsius, përcjell TV21. Ndërkaq temperatura më e lartë është regjistruar në Gjevgjeli, gjegjësisht temperaturë prej 7 gradë Celsius.

Në Mavrovë është regjistruar temperaturë prej -1 gradë, Kriva Pallankë 1, ndërsa në Vinicë, Manastie, Krushevë, Tetovë, Kumanovë është regjistruar temperaturë prej 3 gradë Celsius.

Në Shkup, Zajcev Rid, Prilep, Berovë, Shkup-Petrovec, Ohër, Shtip temperaturat e mëngjesit kanë shënuar 4 gradë Celsius. Në Pretor dhe Strumicë 5, ndërsa në Demir Kapi 6 gradë Celsius

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close