KulturëLajmeMaqedoniTopLajm

Mbahet manifestimi folklorik ,,Ndjeshmëria ndaj folklorit në trevën e Pollogut”

Në një atmosferë festive në mes banorëve të fshatit Gjermë u mirëprit manifestimi folklorik ,,Ndjeshmëria ndaj folklorit në trevën e Pollogut” ku të pranishëm ishin mysafir nga vendi dhe fshatrat për rreth të malësisë sidhe grupi folklorik të cilët performuan para të pranishmëve, shkruan Top24

Related Articles

Back to top button
Close
Close