LajmeTeknologji

Mark Zuckerberg ka gati një aplikacion të ri

Sipas informacioneve jozyrtare, themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg, udhëzoi inxhinierët e tij të softuerit që të fillojnë të punojnë në një aplikacion që do të jetë i ngjashëm me platformën e famshme në internet Clubhouse.

Clubhouse është një aplikacion relativisht i ri që u shfaq në vitin 2020. Clubhouse është një platformë e audio bisedave ku një përdorues mund të marrë një telefonatë nga dikush që tashmë e përdor shërbimin.

Sipas informacioneve që kanë rrjedhë nga vetë Facebook thuhet se gjiganti amerikan i teknologjisë tashmë është duke punuar për zgjidhje të reja, për tu ofruar përdoruesve të saj opsione të reja komunikimi.

Në mesin e shërbimeve të reja që pritet të vijnë nga Facebook, por me gjasë me një aplikacion të ndarë dhe të pavarur nga rrjeti social do të jetë edhe mundësia e komunikimit me audio mesazhe. Por nuk dihet nëse Facebook po planifikon të përdorë brenda këtë tipar të ri brenda shërbimeve dhe aplikacioneve të saj.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close