LajmeMaqedoni

LUBOTENI ia jep Besën, Bilall Kasamit

Në kuadër të vizitave me qytetarë, sot takuam banorët e Lubotenit dhe të Shutkës. Me dy kandidatët për deputet, por edhe deputet të ardhshëm të kuvendit, Kastriot Rexhepin dhe Bastri Bajramin shpalosëm prioritetet tona gjatë qeverisjes. Koalicioni ‘MUNDEMI’ është koalicion fitues, i cili do të punoi në interes të qytetarëve, pa dallim përkatësia etnike dhe fetare, tha Bilall Kasami në Luboten.

Ai me kujdes dëgjoi hallet e tyre dhe tha se do të jetë garantë i jetës më të mirë dhe se të gjithë do të kenë mbështetje institucionale sepse Lëvizja Besa di dhe mundet ta bëjë këtë.

Related Articles

Back to top button
Close
Close