LajmeMaqedoniTopLajm

Largohet nga ASH-ja, i bashkohet idesë për kryeministër shqiptar

Përfundimisht largohem nga Aleanca për shqiptaret dhe kësaj radhe do ta mbështes BDI- në dhe idenë për kryeministër Shqiptar.

Vendimet e mëdha jan të rënda! Vendimi im të jap dorëheqje nga partija politike Aleanca për Shqiptarët, nuk ishte i leht! Braktisa diçka që me shumë kontribut dhe shokë bashkpartiak vetë e kemi krijuar ,që pluralizmi politik në Maqedoni, të mare kuptim! Shumë vjet mendoja se jam në të drejtë, se demokracia zbatohet në kuptim të plotë vetëm në partin time! Aq isha i dashuruar në ate që bëja, që nuk shifja atë që e shifnin të tjerët! Nën maskën e demokracis fshiheshin manipulator, mashtrues, vetëdashurues, persona të koruptuar, të flliqur, me moral të ulët. Jo në radhën e antaësisë! Këto epitete ia dedikoj pikërishtë kryesisë së ngusht partiake!
Jam i ri që të tërhiqem nga politika dhe të them se nuk më intereson asgjë ç’ndodhën në shtetin ku jetoj! Një kohë të gjatë kërkoj vendin tim! Duke iu bashkangjitur BDI- së , mendoj se e kam gjetur! Për BDI- në dhe antarsin e tyre dij vetëm kaq se bashkimi , ngrohtêsija dhe mbështëtja partiake, asnjiher nuk vjen në dyshim! Nuk më duhet më tepër!

Related Articles

Back to top button
Close
Close