LajmeMaqedoniTopLajm

Laboratorija Laor në Tetovë, shpresë për testet e shpejta në RMV

Në situatën në të cilën ndodhemi me pandeminë që ka mbërthyer globin e respektivisht Maqedoninë e veritu klu shifrat ditore tani kalojnë mbi 1mi raste në ditë dhe presioni që bëhet mbi sistemin shëndetsorë për qytetarët laboratorija Laor mbetet shpresa e vetme për diagnostifikimin në kohë të Kovid19.

“Më duhet të udhëtoj për në gjermani, gati dy javë pres për termin për PCR test sepse na e kërkojnë por kursesi të arij të mar termin, e pash në portale se këtu te Laor-i bëhen për 30 min nuk u mendova dy herë dhe menjëher erdha. Më pritën sipas protokolleve dhe me shume kujdes. Ashtu si më thanë ashtu edhe ndodhi testin e mora në kohë, sonte nisem për në Gjermani” thekson një qytetarë për TOP24.

Të shumtë janë ata që tani më i janë drejtuar Laor-it për Teste PCR të cilët në kohë japin pasqyren rreth asaj nëse jeni pozitiv ose jo në Covid 19. Nga “Laor” theksojnë se testet janë të sigurta dhe të pranuara ndërkombtarisht, të gjithve mundohemi të ju gjendemi në kohë dhe me shumë kujdes duke dashur që së bashku ta tejkalojmë këtë situatë në të cilën gjendemi. Do ti shërbejmë me përgjegjsi dhe kujdes të gjithë, thonë nga Laor.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close