LajmeMaqedoniTopLajm

Kondova ia mbronë shpinën Thaçit, “Vjen vera ka Dera”

Lideri i PDSH-së ka vizituar fshatin Kondovë të komunës së Sarait. Kondova njihet si njëri nga bastionet e PDSH-së historikisht ku Menduh Thaçi ka gjetut mbështetjen. Madje Thaçi vite më parë mu për shkak Kondovës, Sarajit, Rahçes ishte kanditat në zonën 1 ku dhe gjente mbështetjen e fuqishme partia e tij.

Thaçi sonte ka gjetur po ashtu atë entiziazëm në këto zona.

Related Articles

Back to top button
Close
Close