LajmeMaqedoniTopLajm

Kasami, zhelinasve; Kur kërkova votën për Blerimin e dija se Blerimi mundet ta ndryshoj këtë zonë

Gjatë tubimit në Zhelinë, lideri i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami mes tjerash ka thënë se ai e ka ditur mirë se Blerim Sejdiu mundet ta ndyshoj këtë zonë. Kur kam kërkuar votën tuaj për Blerimin e dija se ai mundet me ndershmëri, përkushtim dhe sinqeritet ta ndryshoj kët zonë dhe të përkujdeset për çdo vendbanim të komunës suaj. Andaj jam këtu faqebardhe si çdo kund qetër që ta mbështesni Lëvizjen Besa sepse ne kemi vizion, program dhe MUNDEMI më mirë dhe më shumë.

Related Articles

Back to top button
Close
Close