MaqedoniTopLajm

Ja çfarë marrveshje u arrit sot e thotë ministri Hoxha

Ministri Hoxha këtë e njoftoj përmes një postimi në facebook:

Arrihet marrëveshja, Kombinati i Duhanit në Prilep do të marrë përsipër detyrimin për të blerë rreth 440 tonë duhan, të cilën njëra nga kompanitë blerëse nuk ishte në gjendje për ta blerë.

Në takimin e sotëm, kompanitë blerëse rikonfirmuan se do të blejnë prodhimin e rënë dakord plotësisht si dhe tepricën e prodhuar të duhanit.

Procesi i grumbullimit vazhdon të rrjedhë deri në afatet e caktuara, nëse është e nevojshme procesi do të zgjatet deri në blerjet e tërë sasisë së prodhuar nga korrja e sivjetme.


———-
Постигнат е договор Тунски комбинат Прилеп да ја превземе обрврската за откуп на околу 440 тони тутун, кои една од откупните компании не беше во можност да ги откупи.

На денешната средба,откупните компании повторно потврдија дека ќе го откупат целосното договорено производство како и произведениот вишок.

Откупот продолжува да тече се до крајноот рок, а ако има потреба тој ќе биде продолжен се до откуп на целосното производство од оваа реколта.

Related Articles

Back to top button
Close
Close