KulturëLajmeMaqedoniTopLajm

Izet Zeqiri me punime të reja në Mozaik

Jemi mësuar ta shohim gjithënjë aktiv dhe plot energji për punë, kështu ai ishte si profesor edhe si deputet, përpos angazhimeve akademike së fundmi rektori i Universitetit “Nëna Terezë” në Shkup, meret intensivisht edhe me mozaike të ndryshme duke bërë kombinimin e artit modern me ate tradicional, shkruan Top24.

Rektori i ri i Universitetit të Nëna Terezë, në Shkup, prof.dr Izet Zeqiri pas marrjes së detyrës rektor në mënyrë të vrullshme ka filuar ta ngritë këtë institucion duke e bërë kështu një emër në vend dhe rajon dhe e gjithë kjo falë punës dhe angazhimit të tij.

Por krahas gjithë kësaj, rektori Zeqiri tani më është në përfundim e sipër të punimeve të tij në mozaik për të organizuar edhe ekspozitën e radhës Mozaik me temë “Tradicionalja në artin modern”. Ekspozita e rektorit Zeqiri pritet të mbahet në Shtatorë dhe gjithësej do të ketë rreth 40 (dyzet) punime dhe do të jetë një nga ekspozitat e ralla të këtij lloji në vend.Top24

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close