MaqedoniTopLajm

Isen Shabani nuk harron të falemenderoj posaçërisht mërgatën për mbështetjen në fitore

“E nderuara diasporë

Të nderuar mërgimtar. Ju, jo rrallë herë keni ndarë kafshatën e gojës së fëmijëve tuaj për ti ndihmuar vendlindjes tuaj, ju jeni frymëzimi dhe gjallëria e vendit tonë, jeni shpëtimtarët në momentet më të vështira.
Ju edhe në këto zgjedhje që sapo përfunduan ishit mbështetja jonë më e forta në momentin më të nevojshëm
Sakrificën tuaj dhe të familjeve tuaja që kaluat mijëra kilometra për të na ardhur në ndihmë neve në momentin kur ne kishim nevojë, jua kam borxhë për gjithë jetën.
Çdo send është shum paktë për të ju falemenderuar juve dhe për të shpaguar mundin tuaj

Në emrin tim personal dhe në emrin e të gjithë ekipit që ju na dhat mundësinë që të udhëheqim edhe për një mandat Komunën e Vrapçishtit ju themi falemnderit që egzistoni dhe që gjallëroni vendet tona

Me shum respekt dhe dashuri
Isen Shabani” deklaroi Shabani shkruan Top24.

Related Articles

Back to top button
Close
Close