MaqedoniTopLajm

Isen Asani jep një lajm shum të mirë për banorët e Komunës së Tearcës

Isen Asani njëherit kryetari i Komunës së Tearcës nëpërmjet rrjeteve sociale sot u shpreh:

”Komuna e Tearcës në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës do të realizojnë ndërtimin e sallës së sportit në shkollën fillore qendrore “Eqrem Çabej” në fshatinë Sllatinë.

Me 23.02.2021 në zyrën e kryetarit të komunës u nënshkruajt kontrata mes komunës së Tearcës, shkollës fillore “Eqrem Çabej” dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për fillimin dhe pregaditjet paraprake për ndërtimin e sallës sportive.

Zyra për informim e Komunës së Tearcës”

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close