LajmeMaqedoniTopLajm

Grupi i Zjarrit “eleminon” Nevzat Bejtën?

Shumë takime të “Grupit të Zjarit” me qytetarët shihet një mungesë e Nevzat Bejtës. Ai nuk merr pjesë në asnjë takim që organizon Musa Xhaferi dhe Izet Mexhiti në disa sallone të qytetarëve, pasi çdo ditë po pakësohet mbështetja ndaj tyre adaj edhe takimet më shumë i mbajnë në sallone se sa në salla. Siç mësohet nga burime jozyratre, Musa Xhaferi dhe Izet Mexhiti e kanë larguar nga ky grup shkaku se Bejta së fundmi e bëri vetën “pejgamer” dhe ky fjalim i tij mori përmasa edhe në mediat rajonale. “Pejgamerllëku” i Bejtës siç duket nuk i pëlqyen Xhaferit dhe Mexhitit andaj ata kanë vendosur që Bejta mos të shihet në tubime.

Edhe në tubimin e funidt në Saraj që dërgohen sms, përmendet Saranda Imeri por jo Nevzat Bejta, që do të thotë se Bejta është eliminuar nga “grupi i zjarrit”.

Ndryshe “Grupi i Zjarrit” po humb besueshmërinë dhe po shpaloset ideja e tyre për të rrëzuar Ali Ahmetin.

Related Articles

Back to top button
Close
Close