LajmeMaqedoniTopLajm

Grubi uron festën e vitit të ri 2023

Miq të dashur,
Kur po numërojmë orët e fundit të vitit 2022, le t’i kujtojmë çastet e bukura që i përjetuam gjatë tij, le t’i kujtojmë edhe ato çaste sfidash e vështirësish që na bënë më të fortë për të vazhduar rrugëtimin e jetës.
Uroj që gjatë vitit 2023 të keni paqe, shëndet, mirësi dhe begati në familjet tuaja, të praktikojmë në çdo ditë të këtij viti vlerat e respektit dhe solidaritetit, si dhe të punojmë që drita e përparimit të mos shuhet kurrë!

 

Related Articles

Back to top button
Close
Close