MaqedoniTopLajm

Grubi nuk bëri llafe bëri punën që e kishin nisur 20 vite më para

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për sistem politik, Artan Grubi për më pak se tre muaj zgjodhi problemin shumë vjeçar të nëpunësve administrativ të punësuar përmes programit K-5. Kështu ka deklaruar profesori Borçe Davitkovski në një emision debativ në televizionin 24.

“Artan Grubi e zgjodhi problemin me 1600 të punësuarit, kishte vullnet dhe e zgjodhi përfundimisht këtë problem. BDI qe 15 vite janë në qeveri, nga viti 2008 dhe problemi me nëpunësit administrativ të pasistemuar ekziston qe 13-14 vite dhe Artan Grubi e zgjodhi këtë problem që është një vendim i mirë dhe më në fund të zgjidhet kjo çështje. Çdo qeveri deri në tani vetëp premtonte se do të zgjidhë këtë problem, por ja që tash u zgjidh”, deklaroi Davitkovski.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close