MaqedoniTopLajm

Grubi : kujdesemi për Gostivarin

Kujdesemi për Gostivarin.

Edhe sot drejtova seancën e Qeverisë ku shqyrtuam e miratuam edhe Informacionin e Ministrit Nuredini për furnizim publik të financimit të aktivitetit për ndërtimin e kolektorit fekal, kanalizimit fekal dhe atmosferik për Bllokun urban 21 në Gostivar.

Obliguam ministrinë e Financave që në bazë të mendimit të dhënë pozitiv të sigurojë mjetet e parashikuara në Buxhetin e saj për vitin 2022, përkatësisht të ndajë 77.335.260,00 denarë dhe për vitin 2023 edhe 31.215.200,00 denarë.

shkroi Grubi në facebook.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close