LajmeMaqedoni

Gazetari dhe veprimtari Muhamet Ajeti ironizon me ata që bëjnë politkë kombtare me Aspsiev

Gazetari dhe vepriptari nga fshati Përshevcë e Tetovës Muhamet Ajeti përmes profilit të tij në FB ka ironizuar me ata njerës që po bëjnë fenë dhe kombtarizëm me Aspasievin shkruan TOP24.

Ajeti në profilin  e tij shkruan me ironi rreth një rasti të prindit të tij në Përshevcë me Stojanin që ka jetuar aty me shqiptarët e këtij fshati.

“APA(SH)IEV DHE EZANI

Stojani, apo si i njifshim ne, Stojçja i Klloxhës, ishte shaum i lidhët me ne shiptarët. Nihere, ni akshom, haxhija jem tu dal n’ xhamoj me t’ gjutme, napër ter, nuk e shef se oshte Stojçja, i ep selom. Stoçja ashtau si ishte, ja fken selomon tamam; selamun haliqim haxhi.
Nuk soset ktau historia e Stojçes. M’ mteket nihere, tu najt n’ kafe, dokush pajti: Ej, n’ sa thajrën iqinaja?
Ketj do gjem t’ ri ataj, asnjoni nuk e dinte vaktin e iqindajs. Kcej Stojçja; -Abe si nuk e dini, iqinoja oshte n’ 4 e nizet!
Eh, çtahi t’ vu kallxoj se historia e Stjoçes nuk soset ktau, po ktau najsën. Çato gjemt e ri, hala nuk e din kur oshte iqindaja, ama vu ka hi gajlja se “shumica e re” me Apa(sh)ieven, do va ndale t’ fkatmen e ezonit!!!” shkruan Muhamet Ajeti përcjellë TOP24.

Related Articles

Back to top button
Close
Close