KurioziteteLajme

Gara në peshkim, dy vëllezërit kosovar kapin peshkun 3m e 10 cm në Kanada

Një garë peshkimi që është mbajtur këto ditë në Kanada ka nxjerë si fitues dy vëllezërit kosovar të cilët kanë zënë vendin e parë duke kapur kështu peshkun e gjatë 3 m e 10 cm.

   

Enver dhe Fadil Hashimi, janë dy vëllezër nga Kosova që jeotjnë dhe veprojnë në Krefeld të Gjermanisë ndërsa si pasion të madh kanë peshkimin andaj kanë marrë pjesë në garën që është mbajtur në Kanada së bashku me një mik të tyre, Kushtrim Veselin.

Enveri dhe Fadili që të dy meren me biznes, janë pronar të kompanive gjigante Xhaka Holding, E-Bau AG ndërsa Kushtrimi punon si kordinator i ndërtimit të lartë.

Related Articles

Back to top button
Close
Close