LajmeMaqedoniTopLajm

Fatmir Sabriu ia prish matematikat Aleancës dhe Albon Xhemailit

Kandidatët për deputet nga koalicioni “MUNDEMI” ia ka prishur planet dhe llogaritjet matematikore ASH-së dhe kryetarit të bogovinës Albon Xhemaili.

Fatmir Sabriu po merr një mbështetje të jashtëzakonshme, mbështetje të sinqertë dhe pa kushte. Deri sa të tjerët nxisin konflikte mes fshatrave dhe luajnë viktimën, Fatmir Sabriu premton program konkret dhe vizion për të ardhmen.

Related Articles

Back to top button
Close
Close