KurioziteteLajme

E pazakontë, kali Poni me kopita në formë të brirëve të dashit

Një video virale është shfaqur në rrjetin social FB ku shihet një kalë Poni i cili ishte gjetur diku pa përkujdesje dhe gati se i pa lëvizshëm për shkak të ritjes së kopitave të tij në formë të brinjëve të dashit shkruan TOP24.

Poni shihet tek sa e zbresin nga një rimorkio i cili mezi ecë përshkak të këmbëve, po ashtu ai duket edhe shumë i mbushur me qime.

Stafi i cili mori Ponin për trejatim së pari prenë kopitat e tij dhe kthyen në formën e mëparshme dhe më pas i hoqën me maqinë qethëse qimet që kishim mbuluar ate.

Pas përkujdesjes nga stafi i cili e mori nën përkujdesje ky kalë i është kthyer pamjes së më parshme.TOP24

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close