MaqedoniTopLajm

Dridhet komuna e Vrapçishtit,Isen Shabani blindon fitoren në raund të 2 konfirmohet marrëveshja me TDP Vrapçisht

”Tema: Deklaratë Publike

Anëtarët tanë të çmuar,

Si Dega e Partisë Demokratike Turke në Vrapçishte, ne kemi krijuar një staf takimesh dhe negociatash me miratimin e Këshillit të Degës tonë në lidhje me zgjedhjet e raundit të 2-të të zgjedhjeve për kryebashkiak të turneut të 2-të, që do të mbahen më 31 tetor 2021.
Mendimet dhe mendimet tona për realizimin e prioriteteve dhe projekteve jetike për Vrapçishten i kemi shprehur në të dy diskutimet tona.
Ne shprehëm mendimet tona për zgjidhjet ditore, afatmesme dhe afatgjata të problemeve me të cilat përballet populli ynë.
Falenderojmë kandidatët dhe përfaqësuesit e partive që dëgjuan me kujdes kërkesat tona në të dyja takimet dhe na paraqitën sugjerimet e tyre për zgjidhje.

Ne i ndamë të dyja diskutimet tona si me bordin tonë ashtu edhe me anëtarët e këshillit me të gjitha detajet dhe përmbajtjen. Gjatë kësaj kohe, ne ndamë përmbajtjen e të njëjtave biseda me anëtarët tanë dhe apeluam në idetë dhe mendimet e tyre shumë të vlefshme.

Sipas vendimit të Bordit Qendror të Partisë Demokratike Turke, u vendos që në mbledhjen e Këshillit të Degës të mbështetet kandidati për kryetar të Aleancës në një gamë të gjerë idesh nga detajet më të mira në mbledhjen e Këshillit të Degës, duke pasur parasysh vullnetin kombëtar, më datë 2. raundi i 2-të i zgjedhjeve lokale të mbajtura më 31 tetor.

Shpresojmë që ky vendim i marrë të jetë i mirë dhe i suksesshëm për kombin tonë, komunën dhe Vrapçishtin.

Shpresojmë që zgjedhjet e turneut të dytë të mbahen të dielën më 31 tetor 2021 do të zhvillohen në një mjedis të drejtë dhe demokratik dhe shpresojmë që pjesëmarrja në zgjedhje të jetë në nivelin më të lartë si rezultat i këtij vendimi. bërë nën sytë e vullnetit kombëtar.

Shihemi të dielën e 31 tetorit në nr 6…

Sinqerisht,” shkroi
TDP DEGA VRAPÇISHT

 

Related Articles

Back to top button
Close
Close