LajmeMaqedoniTopLajm

Dr. Florin Besimi: BDI përkrah turizmin dhe shërbimet hoteliere

Ekonomia, posaçërisht ajo e vogël, në konceptet e BDI-së, zë vend me rëndësi për përkrahje, subvencionim dhe motivim, për të ruajtur vendet e punës dhe për të shtuar mirëqenien dhe cilësinë e jetës së qytetarëve, u tha në takimin e dr. Florin Besimit, me pronarët dhe të punësuarit në sektorin e hotelierisë dhe shërbimeve që ofrojnë kafenetë.

Shërbimet e hotelierisë, manifestojnë kulturën e mikpritjes dhe promovimit të turizmit, si vlerë e shtuar e Tetovës me rrethinë, kapacitetit të shërbimeve profesionale, të cilat shprehin edhe kulturën e qytetarëve njëherësh traditën shqiptare të respektimit të mysafirit, potencoi dr. Florin Besimi.

Nga takimet e zhvilluara, dr. Besimi theksoi se Kryeministri i parë shqiptar është mundësi që duhet unifikuar faktori shqiptar, duke përdorur fuqinë e vet shqiptarët më 15 korrik, duke votuar BDI-në dhe numrin 9.

Pas takimit, dr. Florin Besimi ka shkruar në rrjetin social si vijon:

PërKryeministrineParëShqiptar #Rretho 9

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close