LajmeMaqedoniTopLajm

Dalja e qytetarëve për votim deri në orën 11:00 është 14.18%

Kryetari i Komisionit Shtetëror Zgjedhor, Aleksandar Dashtevki, njoftoi se dalja deri në orën 11:00 në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale është 14.18% .

Dashtevski thekssoi se dalje më të madhe ka në Rankovce 38.02%, Vevçani 31.24% dhe Demir Kapi 30.14%.

Related Articles

Back to top button
Close
Close