LajmeMaqedoniTopLajm

Çmime të reja të derivateve të naftës

Për një denarë e gjysmë do të lirohen çmimet e Benzinave, ndërsa Dizeli dhe Vaji ekstra i lehtë për amvisëri do të shtrenjtohen për gjysmë denarë, ka vendosur kështu Komisioni Rregullator për Energjetik.
Sipas vendimit, një litër EUROSUPER-BS-95 do të shitet për 59 denarë, ndërsa EUROSUPER BS-98 do të kushtojë 61 denarë.
Një litër Dizel do të kushtojë 50 denarë, ndërsa me të njëjtin çmim do të shitet edhe Vaji Ekstra i Lehtë për amvisëri.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close