LajmeMaqedoniTopLajm

Carovska: Mësimi me prani fizike është më cilësor

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska, në emisionin “10Minuta” në TV21, deklaroi se mësimi me prezencë fizike është më cilësor.

“Gjithmonë, mësimi me prezencë fizike është më cilësor, por nuk duhet të jemi ekskluzivë në pozicione qoftë shëndetësor, qoftë në arsim. Tani jemi në një situatë pandemie në të cilën duhet të vlerësojmë shëndetin e popullatës dhe shëndetin e fëmijëve”, deklaroi Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska në emisionin “10Minuta” në TV21.

Related Articles

Back to top button
Close
Close