LajmeMaqedoniTopLajm

Boçvarski nuk jep afat për mbarimin e autostradës Kërçovë-Ohër

Ministri i Transport dhe Lidhjeve, Boçvarski gjatë prezantimit të nënshkrimit të memorandumit për Korridorin 8, tha se në autostradën Kërçovë-Ohër ka pasur vonesa të vazhdueshme.

Dhe një rritje me 60 për qind të vlerës për shkak të keq llogaritjeve në projektin e parë.

Ai tha se aktualisht në këtë autostradë po punohet me ritme të kënaqshme dhe brenda vitit do të lëshohen edhe 20 km të tjera.

Por nuk dha një datë për përfundimin e saj.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close