LajmeMaqedoniTopLajm

Bilall Kasami: Rinia fryma jonë, jo e rrugëve të Europës!

Kryetari i Lëvizjes Besa së bashku me kandidatët për deputet dhe me kryetarin e Komunës së Zhelinës z. Blerim Sejdiu, takuan banorët e Treboshit, Pallaticës dhe Strimnicës.

“Për herë të parë në Republikën e Maqedonisë së Veriut me kërkesë të Lëvizjes Besa u fut edhe Diaspora shqiptare nga Maqedonia e Veriut, pra në letërnjoftime për herë të parë në një dokument zyrtar do të jetë e përcaktuar edhe përkatësia etnike shqiptare. Tani më në periudhën që vjen, si pjesë e qeverisë përkushtimi i Lëvizjes Besa do të jetë që Maqedoninë përfundimisht ta bëjmë anëtare të BE-së. Ne do të jemi në krye të detyrës edhe në drejtim të përmirësimit të jetës dhe mirëqenies së të rinjve të cilët do duhet ta gjejnë ardhmërinë e tyre në vendlindje dhe jo rrugëve të Europës!” – tha kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami.

Related Articles

Back to top button
Close
Close