LajmeMaqedoniTopLajm

BDI nis drejtimin e Ndërrmarjes së rrugëve për herë të parë

Institucion i rëndësishëm do të drejtohet nga BDI me synime të shumta për përmirësimin e infrastrukturës në përgjithësi dhe në interes të zonave shqiptare në veçanti.

Sot edhe zyrtarisht ka nisur me punë drejtori i rrugëve të shtetit Ejup Rustemi i cili është zotuar se do angazhohet parreshtur për të realizuar projektet e rëndësishme në interes të qytetarëve që kanë të bëjnë me kryerje të punëve për planifikim, ndërtim, rikonstruksion, riparim, mirëmbajtje dhe mbrojtje të rrugëve publike, si dhe për menaxhim të rrugëve publike.

Siç mësohet priotet kryesor i Rustemit do të jenë rrugët që lidhen me tokat shqiptare, më saktësisht ajo e Bllacës me Kosovën.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close