LajmeMaqedoniTopLajm

BDI jashtë pushtetit do të jetë një test se sa votues vërtetë ka kjo parti politike

Pa drejtora që ju dërrgojnë sms~a dhe u kërconohen arsimtarëve të paraqiten në mitingje partiake ose do fluturojnë nga puna, pa premtime për punësim në ndërmarrje publike, pa premtim për ndonjë leje ndërtimi “preko reda”, pa monitorues të llajkave të statuseve të krietarit!

Dhe pa buxhet për portale, gazetarë dhe analista të pavarur që dalin në TV me e sha opozitën…

BDI ka edhe votues dhe përkrahës të sinqertë, por askush se din se sa janë në numër. Një zgjedhje e organizuar nga opozita e tyre, përfundimisht do na jepte përgjigje a jane 50 a 80 mijë.

Related Articles

Back to top button
Close
Close